Dyrenes Alliance er en forening for dig der ønsker en bedre verden for dyr og som har lyst til at møde andre der brænder for samme sag. Vi er en forening af og for unge dyrevenner og vi uddanner og styrker vores medlemmers handlekraft i deres arbejde for dyrs rettigheder.

Vi er på gaden og lave aktiviteter, afholder workshops, arrangerer foredrag og sociale arrangementer og vi har lokalforeninger over hele landet – så uanset hvor du bor kan du møde andre unge med samme interesse som dig og være med til at gøre en forskel.

Hvad laver vi konkret

Dyrenes situation i verden i dag kræver forandring på flere niveauer af samfundet. I Dyrenes Alliance får du mulighed for at træne de nødvendige redskaber til effektivt at engagere og inspirere andre til at træffe dyrevenlige valg. Uanset om det er at blive veganer, vegetar eller at reducere sit kødforbrug, er det muligt for alle at gøre noget for at hjælpe dyr og tage skridt i den rigtige retning. Vi står sammen om visionen for et samfund med respekt for dyrs grundlæggende rettigheder. Vi vil skabe forandringen igennem stærke lokalafdelinger og dygtige medlemmer.

Vi har en stærk lokal tilstedeværelse: I vores lokalafdelinger er vores medlemmer enormt aktive og på gaden flere dage om ugen for at tale dyrenes sag. Vi får også det dyreetiske budskab igennem i pressen ved at få trykt holdninger i debatsektionen, kronikker, få budskabet igennem i medierne, laver events som pressen dækker. Ligeledes er vi aktive på sociale medier, som giver en unik mulighed for at nå ud til tusindvis som ellers ville være svære at nå. Også her er vi med til at sætte dagsordenen og præge debatten om dyrs rettigheder.

Du kan være med til at beslutte og arrangere, hvad vi laver

Som aktivt medlem i Dyrenes Alliance får du rig mulighed for at få indflydelse på arbejdet i lokalforeningerne – vi er en forening der lægger stor vægt på demokrati og medbestemmelse. Igennem engagement i lokalforeningerne har man mulighed for at præge foreningens arbejde.

Vi ønsker at styrke vores tilstedeværelse overalt i Danmark sådan at ligegyldig hvor du bor kan du blive en del af en progressiv bevægelse for dyrs rettigheder og møde andre ligesindede. Så hvis du er enig i ideen om dyrs grundlæggende rettigheder og gerne vil møde andre unge dyrevenner, så er DA lige noget for dig.
Sammen ændrer vi verden.

 

Læs mere om vores arbejde på undersiderne Kampagner og Festivaler 2018.