Dyrenes Alliance er en forening for dig der ønsker en bedre verden for dyr og som har lyst til at møde andre der brænder for samme sag. Vi er en forening af og for unge dyrevenner og vi uddanner og styrker vores medlemmers handlekraft i deres arbejde for dyrs rettigheder.

Vi er på gaden og lave aktiviteter, afholder workshops, arrangerer foredrag og sociale arrangementer og vi har lokalforeninger over hele landet – så uanset hvor du bor kan du møde andre unge med samme interesse som dig og være med til at gøre en forskel.

Vores arbejde er den praktiske udfoldelse af vores formål, som er at støtte unge danske dyrevenner i deres arbejde for at skabe en bedre verden for dyr. Vi ønsker at uddanne og dygtiggøre vores medlemmer sådan at de kan blive endnu stærkere fortalere for dyr.

Vores 3 nøgleord er demokrati, aktivisme og fællesskab. Alle medlemmer har mulighed for at præge foreningen og gøre sine meninger gældende. I vores lokalgrupper laver vi en række aktiviteter, som alle er velkomne til at deltage i. Vi er seriøse omkring vores arbejde, men samtidig har vi en let og hyggelig tilgang til det, da vi mener at det er vigtigt at styrke det sociale element for at vi kan være effektive. Et godt fællesskab styrker vores aktiviteter og sikrer at demokratiet fungerer optimalt.

Hvis du vil vide mere om os så tøv ikke med at kontakte os.

Vores lokalgrupper