I Dyrenes Alliance er vi stolte af vores høje aktivitetsniveau – vi er Danmarks mest aktive forening for unge dyrevenner der ønsker at kæmpe for dyrs rettigheder.

Vi har en vision for samfundet, som vi hver dag arbejder på at nå igennem en bred vifte af kampagner og events. Vores lokalforeninger arrangerer aktiviteter fordelt ud over hele landet, som spænder fra demonstrationer, smagsprøveuddelinger, flyeruddelinger, visning af videomateriale, foredrag, samarbejde med andre foreninger etc. Ved at være på gaden med kreative og positive kampagner og events når vi bredt ud med vores budskab om en mere dyrevenlig verden. I vores kampagnearbejde har vi især fokus på at nå ud til andre unge. Derfor laver vi især aktiviteter på gymnasier og universiteter, holder foredrag på skoler og efterskoler og er at finde på landets festivaler i sommerhalvåret.

Selvom vi har et så stærkt fokus på at nå ud med vores budskab lægger vi også stor vægt på sociale arrangementer, eksempelvis fællesspisninger hvor unge dyrevenner kan møde ligesindede. Vi arrangerer også på nationalt plan foredrag, debataftener, workshops, filmvisninger mm.

Vi har mange forskellige slags aktiviteter, så der er noget for enhver.
Læs mere om vores kampagner og arrangementer herunder og kig under Bliv aktiv for at finde det næste event i din lokalforening.

 

Arrangementer

11FCE563-7AE8-4DD5-8821-C5BC2F500900Ved siden af vores kampagner er den anden store del af vores foreningsarbejde uddannelse af og styrkelse af vores medlemmers handlekraft i deres arbejde for dyrs rettigheder igennem kurser, workshops, foredrag og andre arrangementer.

Læs mere

 

 

Gadeoutreach

IMG_2768Vi har hele tiden kampagner i gang og det meste af arbejdet foregår på gaden i øjenhøjde med de folk vi gerne vil nå u med vores budskab til. Vi prøver at komme i dialog med folk og derigennem fra græsrodsniveau skabe samfundsdebat. Vi prioriterer at være så synlige i gadebilledet som muligt, da det giver mulighed for at fortælle om vores forening og engagere endnu flere unge dyrevenner og udbrede kendskabet til vores arbejde.

Læs mere

 

Festivaler

IMG_2751På festivaler har vi fokus på at udbrede kendskabet til foreningen og de ting vi står for. Vi bruger således også en del energi på at sprede budskabet blandt festivalens mange gæster. Efter at have snakket med os er der også mange, som vælger at blive medlemmer eller aktive i foreningen. Det sociale aspekt på festivaler ser vi ligeledes som meget væsentligt. Det er vigtigt, at medlemmer fra hele landet kan møde hinanden og derved styrke de interne bånd i Dyrenes Alliance.

Læs mere

 

Dyrevenlig jul

10845921_10152856796793416_6149117664468120982_n-300x300Efter den store succes vi oplevede med vores Dyrevenlig jul kampagne i 2015, har Dyrenes Alliance valgt at gøre kampagnen til en årlig begivenhed!

Læs mere

 

 

VeganerUdfordringen

16865017_1119515714825199_4535627295146028645_nRundt omkring i verden er der adskillige lande, der tilbyder folk at tage en såkaldt “vegansk udfordring” i et vist antal dage. Vi er foreningen bag den danske udgave, nemlig VeganerUdfordringen, som er en 22-dages udfordring, hvor vi gennem positive og aktive Facebook-netværk og mentoring hjælper og inspirerer folk til at prøve en vegansk kost i 22 dage.

Læs mere