I Dyrenes Alliance er vi stolte af vores høje aktivitetsniveau – vi er Danmarks mest aktive forening for unge dyrevenner der ønsker at kæmpe for dyrs rettigheder. Vi har en vision for samfundet og vi arbejder hver dag på at nå den igennem en bred vifte af kampagner og events. Alle ugens dage laver vi aktiviteter fordelt ud over hele landet i vores lokalforeninger. Ved at være på gaden med kreative og positive kampagner og events når vi bredt ud med vores budskab om en mere dyrevenlig verden.

I vores kampagnearbejde har vi især fokus på at nå ud til andre unge. Derfor laver vi især aktiviteter på gymnasier og universiteter, holder foredrag på skoler og efterskoler og er at finde på landets festivaler i sommerhalvåret.

Selvom vi har et så stærkt fokus på at nå ud med vores budskab lægger vi også stor vægt på sociale arrangementer, eksempelvis fællesspisninger hvor unge dyrevenner kan møde ligesindede. Vi arrangerer også foredrag, debataftener, workshops, filmvisninger mm.

Vi har mange forskellige slags aktiviteter så der er noget for enhver smag. Læs mere om vores kampagner og arrangementer herunder og kig i kalenderen for at finde det næste event i din lokalforening.

 

Arrangementer

11FCE563-7AE8-4DD5-8821-C5BC2F500900Ved siden af vores kampagner er den anden store del af vores foreningsarbejde uddannelse af og styrkelse af vores medlemmers handlekraft i deres arbejde for dyrs rettigheder igennem kurser, workshops, foredrag og andre arrangementer.

Læs mere

 

 

Gadeoutreach

IMG_2768Vi har hele tiden kampagner i gang og det meste af arbejdet foregår på gaden i øjenhøjde med de folk vi gerne vil nå u med vores budskab til. Vi prøver at komme i dialog med folk og derigennem fra græsrodsniveau skabe samfundsdebat. Vi prioriterer også at være så synlige i gadebilledet da det giver mulighed for at fortælle om vores forening og engagere endnu flere unge dyrevenner og udbrede kendskabet til vores arbejde.

Læs mere

 

Festivaler

IMG_2751På festivaller har vi fokus på at udbrede kendskabet til foreningen og de ting vi står for. Vi bruger således også en del energi på at sprede budskabet blandt festivalens mange gæster. Efter at have snakket med os er der også mange, som vælger at blive medlemmer eller aktive i foreningen. Det sociale aspekt på festivaler ser vi ligeledes som meget væsentligt. Det er vigtigt, at medlemmer fra hele landet kan møde hinanden og derved styrke de interne bånd i Dyrenes Alliance.

Læs mere

 

 

Dyrevenlig jul

10845921_10152856796793416_6149117664468120982_n-300x300Efter det stor succes vi oplevede med vores Dyrevenlig jul kampagne i 2015, har Dyrenes Alliance valgt at gøre kampagnen til en årlig begivenhed!

Læs mere