Ved siden af vores kampagner er den anden store del af vores foreningsarbejde uddannelse af og styrkelse af vores medlemmers handlekraft i deres arbejde for dyrs rettigheder igennem kurser, workshops, foredrag og andre arrangementer.

I DA mener vi at en god fremtid er enormt vigtig – vigtigere end de fleste normalt antager – og fremtiden starter med ungdommen. Derfor er god uddannelse af ungdommen vigtig. Det medfører ikke kun personlig udvikling, men udvikling af hele samfundet – kritiske og velinformerede borgere er afgørende i et demokratisk samfund.

Det er vores opfattelse at der i uddannelsen af ungdommen er for lidt opmærksomhed på de mest presserende spørgsmål vores samfund står over for: Miljø- og klimaproblemer, forholdet mellem mennesker, andre dyr og naturen og forståelse for sammenhængen mellem fødevarer og sundhed.

Man kan nemt komme til at acceptere, at “tingene nu engang er som de er”, uden at spørge sig selv, om det kan gøres anderledes, om det kan gøres bedre, og hvad vores egen rolle er. Vi ønsker at bidrage til uddannelsen af ungdommen igennem vores arrangementer hvor vi sætter fokus på disse store, men negligerede problematikker. Vi sætter fokus på både hvad tidens største udfordringer er og hvad vi helt konkret kan gøre for at imødekomme dem.

Som medlem i Dyrenes Alliance får du rig mulighed for at få indflydelse på arbejdet i lokalforeningerne – vi er en forening der lægger stor vægt på demokrati og medbestemmelse. Igennem engagement i lokalforeningerne har man mulighed for at præge foreningens arbejde.

Nogle støtter op som medlemmer, mange vælger også at støtte arbejdet som aktive. Vi er knyttet sammen af vores interesse i at skabe en anden verden for dyr og vi arbejder hårdt og dedikeret for at nå dertil. Vi har dog også stort fokus på sociale arrangementer og fællesskabet. Mange unge dyrevenner har et stærkt ønske om at møde ligesindede. Dyrenes Alliance er, udover alt det arbejde vi udfører, også en social platform og interessefællesskab. Vi mødes både på gaden og til workshops og til sociale arrangementer hvor vi bare hygger os og lærer andre unge at kende som har meget til fælles. Vi skaber grobund for et stærkt fællesskab og mange af vores medlemmer har fået stærke venskaber igennem foreningslivet i Dyrenes Alliance.

Vi ønsker at styrke vores tilstedeværelse overalt i Danmark sådan at ligegyldig hvor du bor kan du blive en del af en progressiv bevægelse for dyrs rettigheder og møde andre ligesindede. Så hvis du er enig i ideen om dyrs grundlæggende rettigheder og gerne vil møde andre unge dyrevenner, så er DA lige noget for dig. Sammen ændrer vi verden.”

Vi er en forening med meget aktive medlemmer som har lyst til at gå på gaden for at slå et slag for dyrene. Det gælder både i vores kampagne for veganisme, dyrs rettigheder eller andre steder, hvor vi afholder demonstrationer, infoboder, happenings eller uddeling af materialer. Er du frisk, så meld dig til at være aktiv i din lokalgruppe. Så vil du blive holdt opdateret om alle vores arrangementer og har mulighed for at gøre en kæmpe forskel. Samtidig vil du få venner for livet blandt andre unge dyrevenner og komme med til vores hyggelige sociale arrangementer og workshops, hvor du modtager kurser og uddannelse i at blive endnu mere effektiv for vores sag.

At være aktiv for dyrene sammen er en rigtig god måde at møde ligesindede. Så går du med et ønske om at blive aktiv for dyr er det bare at møde op til næste event i den nærmeste lokalgruppe hvor man vil blive taget godt imod af de erfarne lokalkoordinatorer.