Vil du være frivillig for Dyrenes Alliance på en eller flere af de danske musikfestivaler denne sommer?

Fedt! 😀 Læs videre nedenfor…

 

VI SØGER FRIVILLIGE SOM:
– Primært er unge under 30 år. Vi er en ungdomsforening, og vi arbejder ung-til-ung, dvs. vi tror på, at unge er de bedste til at tale med andre unge, idet de let kan spejle sig i hinanden.
– Er glade og sociale typer, der elsker at møde nye mennesker og at tale konstruktivt med disse
– Har erfaring med at tale om veganisme/dyreret
– Er enige med vores formål og som selv aktivt stræber efter at leve mest muligt vegansk
– Er pligtopfyldende og vil repræsentere Dyrenes Alliance på en god måde
– Har lyst til at gøre en forskel for dyr

FESTIVAL MED STADEPLADS:
På nogle af festivalerne har vi en stadeplads. I stadepladsen skal vi vise iAnimal med Virtual Reality udstyr og tale med festivalgæsterne om deres oplevelse og tanker. Vi vil også uddele foldere – enten nær stadepladsen eller ved indfaldsvejene uden for festivalpladsen.
Vi forventer at stadepladsen skal være fuldt bemandet fra kl 10-18, hvorefter man som frivillig har fri. Dette justeres dog alt efter hvordan det går og flowet af gæster. Du skal som frivillig derfor gerne være åben for at blive lidt længere, hvis der er brug for det.
AL hjælp er velkommen – så hvis du kun kan hjælpe i 2-3 timer, så er vi også glade for det! Dog med undtagelse af Langelandsfestivalen, hvor du skal hjælpe minimum 32 timer, idet du her får et festivalsarmbånd med fuld adgang til festivalen.

FESTIVAL – INGEN STADEPLADS:
På nogle af de øvrige festivaler har vi ikke nogen stadeplads og vil i stedet fokusere på folderuddeling og evt. iAnimal, hvor det giver mening.

VI TILBYDER DIG:
– Muligheden for at gøre en kæmpe stor forskel for dyr i landbruget! 🙂 De danske musikfestivaler er proppet med unge mennesker, som er lige i vores målgruppe, og som er åbne over for vores arbejde og formål. Ved at tage med os som frivillig er du derfor lige præcis der, hvor du virkelig kan gøre en forskel! – og så bliver det super hyggeligt! 🙂
– Derudover får du (hvis du er frivillig i forbindelse med en stadeplads) erfaring med at bemande en stadeplads på en musikfestival, at indgå i et større setup og at møde en helt masse forskellige mennesker.
– Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde vores frivillige en musikbillet med adgang til koncerter, da vi er en nonprofit-forening og ikke tjener penge på vores deltagelse på festivalerne. Der er ligeledes heller ikke inkluderet camping, så der er begrænset med overnatningsmuligheder.
Den eneste undtagelse herfra er Langelandsfestivalen, hvor alle frivillige modtager en fuld festivalbillet med adgang til koncerter og camp-område.
Hvis du har mulighed for at være frivillig i mange af timerne på en af de festivaler, der ikke er Langelandsfestivalen, er der mulighed for, at vi kan betale et tilskud til en festivalbillet for dig – dvs. du kan få adgang til festivalen til en lidt lavere pris. Vi tilbyder dette, fordi vi virkelig gerne vil have din hjælp! 🙂
– Du får som frivillig forplejning under dine vagter.

Bemærk:
Tilmelding og ansøgning om at blive frivillig på Roskilde Festival køres separat og er lukket for tilmelding.

 

 

festival VR

 

 

 

 

 

 

 

 

Udfyld nedenstående ansøgning, så vi ved lidt mere om dig!
Dine svar vil hjælpe os til at sammensætte de rigtige frivillig-teams.